nieuws

ISS creëert eigen businessunit voor hotels

Geen categorie

Vanwege de groei van ISS Cleaning Services in de hotelbranche, heeft het concern besloten een speciale businessunit in het leven te roepen. "Deze branche vraagt een gespecialiseerde benadering", aldus Mariet Kreeftenberg van ISS. De businessunit is op 1 augustus aan de slag gegaan. "Het schoonmaken van hotels vraagt een meer gespecialiseerdere benadering", aldus Kreeftenberg. Rogier […]

Vanwege de groei van ISS Cleaning Services in de hotelbranche, heeft het concern besloten een speciale businessunit in het leven te roepen. "Deze branche vraagt een gespecialiseerde benadering", aldus Mariet Kreeftenberg van ISS.

De businessunit is op 1 augustus aan de slag gegaan. "Het schoonmaken van hotels vraagt een meer gespecialiseerdere benadering", aldus Kreeftenberg. Rogier Lussenburg geeft leiding aan de businessunit. Lussenburg had al het Hilton-account van ISS onder zijn hoede. Philip Steiner neemt dat van hem over in de functie van accountmanager op dat account. ISS werkt voor onder andere voor het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center, Hotel Pulitzer in Amsterdam, Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Hilton Royal Parc Soestduinen, Hilton Rotterdam, Hilton Garden Inn in Leiden en Hilton Den Haag. De unit komt te hangen onder de divisie key accounts.
 

Reageer op dit artikel