nieuws

ISS zakt in top 100 aanbieders outsourcing

Geen categorie

De Global Outsourcing 100 van brancheorganisatie International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) geeft jaarlijks een overzicht van de best gewaardeerde aanbieders van outsourcingdiensten. ISS zakte in de lijst van plaats 2 naar 5.  De rangordening is gebaseerd op inzendingen die door een onafhankelijke jury worden beoordeeld op factoren als omzet, klantbeoordelingen, capaciteiten, relatiebeheer en talent […]

De Global Outsourcing 100 van brancheorganisatie International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) geeft jaarlijks een overzicht van de best gewaardeerde aanbieders van outsourcingdiensten. ISS zakte in de lijst van plaats 2 naar 5. 

De rangordening is gebaseerd op inzendingen die door een onafhankelijke jury worden beoordeeld op factoren als omzet, klantbeoordelingen, capaciteiten, relatiebeheer en talent en ervaring van het management. IT-dienstverlener Accenture is door de onafhankelijk opererende IAOP voor de vijfde maal in successie uitgeroepen tot ‘s werelds beste outsourcing aanbieder. Bekende facilitaire dienstverleners in het overzicht: ISS op 5 (komt van plaats 2), Sodexo op plaats 11 en Compass Group op plaats 24.

Reageer op dit artikel