nieuws

Kassamedewerkster fraudeert voor 10.000 euro

Geen categorie

Een 19-jarige vrouw heeft tijdens haar vakantiebaantje op grote schaal fraude gepleegd. Als kassamedewerkster gaf ze aan vrienden meer dan 10.000 euro korting. In haar woning stuitte de politie op 472 kledingstukken die ze vermoedelijk verduisterd had. De zaak kwam aan het licht toen een beveiliger van het warenhuis eind juli naar de politie stapte om aangifte […]

Een 19-jarige vrouw heeft tijdens haar vakantiebaantje op grote schaal fraude gepleegd. Als kassamedewerkster gaf ze aan vrienden meer dan 10.000 euro korting. In haar woning stuitte de politie op 472 kledingstukken die ze vermoedelijk verduisterd had.

De zaak kwam aan het licht toen een beveiliger van het warenhuis eind juli naar de politie stapte om aangifte te doen.

De politie heeft de vrouw aangehouden op verdenking van verduistering in dienstbetrekking.

Reageer op dit artikel