nieuws

Kenwerk organiseert verkiezing leerbedrijf van het jaar

Geen categorie

Kenwerk, het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor onder andere de facilitaire dienstverlening, organiseert weer een verkiezing van het leerbedrijf van het jaar 2013 in facilitaire dienstverlening.  De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2013 facilitaire dienstverlening is een gezamenlijk initiatief van Kenwerk en sociale partners om de beste leerbedrijven in de spotlights te zetten. De verkiezing is […]

Kenwerk, het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor onder andere de facilitaire dienstverlening, organiseert weer een verkiezing van het leerbedrijf van het jaar 2013 in facilitaire dienstverlening. 

De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2013 facilitaire dienstverlening is een gezamenlijk initiatief van Kenwerk en sociale partners om de beste leerbedrijven in de spotlights te zetten. De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de sector hebben onder de aandacht te brengen. De organisatie van de verkiezing is in handen van Kenwerk. Om Leerbedrijf van het Jaar 2013 Facilitaire Dienstverlening te kunnen worden, moet een leerbedrijf in de eerste plaats natuurlijk een goed opleidingsbedrijf zijn. Alle leerbedrijven die langer dan twee jaar erkend zijn, kunnen zich aanmelden voor de verkiezing van 2013.

Klik hier voor aanmelding of voor meer informatie.

Reageer op dit artikel