nieuws

Meer focus op bescherming van persoonsgegevens

Geen categorie

Meldplicht bij datalekken In Nederland staan drie nieuwe wetten voor meldplichten op stapel die elk over de bescherming van (digitale) persoonsgegevens gaan. Voor organisaties is het belangrijk zich hierop voor te bereiden. Wat houden de voorgestelde meldplichten in, welke maatregelen kun je als bedrijf nemen om een data-hack te voorkomen en hoe communiceer je wanneer […]

Meldplicht bij datalekken

In Nederland staan drie nieuwe wetten voor meldplichten op stapel die elk over de bescherming van (digitale) persoonsgegevens gaan. Voor organisaties is het belangrijk zich hierop voor te bereiden. Wat houden de voorgestelde meldplichten in, welke maatregelen kun je als bedrijf nemen om een data-hack te voorkomen en hoe communiceer je wanneer je bent gehackt?

Reageer op dit artikel