nieuws

Nieuw bedrijfspand voor groothandel Cleanil

Geen categorie

Cleanil, groothandel in reinigingsmiddelen en schoonmaakartikelen, is onlangs verhuisd. Het nieuwe adres is De Groote Heeze 30, 6598 AV in Heijen. Het telefoonnummer is (0485) 372201 en het faxnummer is (0485) 372440. "De afgelopen weken is er hard gewerkt om de verhuizing naar ons nieuwe bedrijfspand te realiseren", vertelt het bedrijf op haar website. De […]

Cleanil, groothandel in reinigingsmiddelen en schoonmaakartikelen, is onlangs verhuisd.

Het nieuwe adres is De Groote Heeze 30, 6598 AV in Heijen. Het telefoonnummer is (0485) 372201 en het faxnummer is (0485) 372440. "De afgelopen weken is er hard gewerkt om de verhuizing naar ons nieuwe bedrijfspand te realiseren", vertelt het bedrijf op haar website. De capaciteit van het magazijn is toegenomen tot 1.200 vierkante meter. "Daardoor kunnen we bijna alle producten uit voorraad leveren", aldus de berichtgeving. "Op deze locatie kunt u, onder het genot van een lekker kopje koffie, op uw gemak de producten bezichtigen en u vrijblijvend laten adviseren over de nieuwste schoonmaaksystemen en schoonmaakproducten."

Reageer op dit artikel