nieuws

Noordwijk eist terughoudende politietweets

Geen categorie

Burgemeester Jan Pieter Lokker van Noordwijk heeft de politie afgelopen weekend verboden te twitteren. Hij deed dat naar aanleiding van berichten die vorige week op Twitter en Facebook verschenen nadat uitgaanspubliek zich tegen de politie zou hebben gekeerd in de kustplaats. Een woordvoerder zei dat van een blijvend verbod geen sprake is. Wel moet in […]

Burgemeester Jan Pieter Lokker van Noordwijk heeft de politie afgelopen weekend verboden te twitteren. Hij deed dat naar aanleiding van berichten die vorige week op Twitter en Facebook verschenen nadat uitgaanspubliek zich tegen de politie zou hebben gekeerd in de kustplaats.

Een woordvoerder zei dat van een blijvend verbod geen sprake is. Wel moet in het vervolg 'de grootste terughoudendheid' worden betracht volgens de burgemeester.

Reageer op dit artikel