nieuws

Onderwijsstichting en gemeente Emmen besteden aan

Geen categorie

De Stichting Christelijk Primair Onderwijs Betuwe & Bommelerwaard besteedt haar schoonmaakwerkzaamheden aan, terwijl de gemeente Emmen op zoek in naar zes organisaties die schoonmaakondersteuning kunnen bieden in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.  Het Nederlands Inkoop Centrum uit Zwolle zet namens de Stichting Christelijk Primair Onderwijs Betuwe & Bommelerwaard (foto) een schoonmaakaanbesteding in de […]

De Stichting Christelijk Primair Onderwijs Betuwe & Bommelerwaard besteedt haar schoonmaakwerkzaamheden aan, terwijl de gemeente Emmen op zoek in naar zes organisaties die schoonmaakondersteuning kunnen bieden in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. 

Het Nederlands Inkoop Centrum uit Zwolle zet namens de Stichting Christelijk Primair Onderwijs Betuwe & Bommelerwaard (foto) een schoonmaakaanbesteding in de markt. Het gaat om schoonmaakdienstverlening en glasbewassing. De aanbesteding betreft in totaal circa 10.140 vierkante meter vloeroppervlakte. De locaties bestaan hoofdzakelijk uit lesruimten, verkeersruimten, sanitaire ruimten en kantoorruimten. Het duur van het contract is 36 maanden. Deze duur kan verlengd worden met twee keer twaalf maanden. Gunningscriterium is de economische meest voordelige inschrijving. Deze aanbesteding betreft een elektronische aanbesteding. De inschrijving moet voor 03 oktober om 14.00 uur binnen zijn.  

Klik hier voor meer informatie over deze aanbesteding.

De gemeente Emmen
De gemeente Emmen besteedt de schoonmaak in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning aan. De inschrijving moet voor 13 september om 12.00 uur binnen zijn. Emmen selecteert maximaal zes organisaties die ervoor verantwoordelijk zijn dat de inwoners die beperkt worden in hun mobiliteit of zelfredzaamheid, kunnen wonen in een schoon en leefbaar huis. Deze schoonmaakondersteuning is op twee manieren toegankelijk. Er is een algemene voorziening waarin puur schoonmaak in natura wordt geboden. Daarnaast is er de mogelijkheid van een individuele voorziening. Hiervan is sprake als de algemene voorziening niet toereikend is. De overeenkomst treedt in werking op 1 januari 2013 en heeft een looptijd tot en met 31 december 2016,

Klik hier voor meer informatie over deze aanbesteding.

Reageer op dit artikel