nieuws

Ook over 10 jaar goede (mantel)zorg

Geen categorie

Op 22 november organiseert het Expertisecentrum Mantelzorg, ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan de werkconferentie ‘Ook over 10 jaar goede (mantel)zorg’. We kijken terug op 10 jaar mantelzorgondersteuning in Nederland, maar natuurlijk kijken we ook vooruit! De komende jaren wil het Expertisecentrum Mantelzorg werken aan krachtige mantelzorgondersteuning die past bij een veranderende samenleving. Uitgangspunt is dat zoveel mogelijk zorg wordt verleend door het informele netwerk. Maar hoe ziet de samenwerking tussen formele en informele zorg er nu en in de toekomst uit? Wat zijn de mogelijkheden? Voor welke vraagstukken is al een oplossing en voor welke zijn we nog op zoek? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens het congres ‘Ook over 10 jaar goede (mantel)zorg’, op 22 november 2012 in Antropia Driebergen.

Wanneer: 22-11-2012 en 22-11-2012
Waar: Antropia, Driebergen
Kosten: € 75,-
Organisatie: Expertisecentrum Mantelzorg
Meer informatie:
http://www.expertisecentrummantelzorg.nl/10jr
i.debruijn@movisie.nl

Reageer op dit artikel