nieuws

Organisatie verticaaldagen verspreidt 15.000 toegangskaarten

Geen categorie

Op 21 en 22 september opent de vakbeurs Verticaaldagen Benelux haar deuren op een speciaal daartoe ingericht expositieterrein op het safari- en vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek (nabij Tilburg). Via de tot nu toe 42 geregistreerde standhouders zijn maar liefst 15.000 toegangskaarten beschikbaar. De verwachting van de organisatie is dan ook dat de derde editie […]

Op 21 en 22 september opent de vakbeurs Verticaaldagen Benelux haar deuren op een speciaal daartoe ingericht expositieterrein op het safari- en vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek (nabij Tilburg).

Via de tot nu toe 42 geregistreerde standhouders zijn maar liefst 15.000 toegangskaarten beschikbaar. De verwachting van de organisatie is dan ook dat de derde editie (in navolging van 2009 en 2010) van deze vakbeurs voor de hoogwerkerbranche op een grote belangstelling mag rekenen. Dat uit zowel de Benelux als ook uit omringende Europese landen. Op de Verticaaldagen Benelux kan kennis worden gemaakt met ontwikkelingen in de marktsector van mobiele hoogwerkers, verreikers, hefsteigers en minikranen. Ook zijn er diverse stands waar aanverwante producten en diensten te zien zijn. Denk aan tractiebatterijen  en -laders, persoonlijke beschermingsmiddelen, opleidingen, software en componenten. Gezamenlijk stellen de standhouders ongeveer 200 machines verdeeld over meer dan 60 merken tentoon. Geïnteresseerden die de beurs willen bezoeken maar geen toegangskaart van één van de standhouders ontvangen hebben, kunnen naar het beursterrein afreizen en alsnog een gratis toegangskaart krijgen aan de registratiebalie. Voor meer informatie: www.verticaaldagen.net

Reageer op dit artikel