nieuws

Peeters nieuwe sales- en marketingmanager Werner & Mertz

Geen categorie

Werner & Mertz Professional Benelux heeft Filip Peeters aangesteld als nieuwe sales- en marketingmanager voor de regio. Hij is verantwoordelijk voor de omzetting van de commerciële aanpak van het bedrijf naar een duidelijke sales- en marketingstrategie en bijbehorend actieplan. "Deze is gericht op de uitbouw van Werner & Mertz' merken TANA Professional en green care", […]

Werner & Mertz Professional Benelux heeft Filip Peeters aangesteld als nieuwe sales- en marketingmanager voor de regio.

Hij is verantwoordelijk voor de omzetting van de commerciële aanpak van het bedrijf naar een duidelijke sales- en marketingstrategie en bijbehorend actieplan. "Deze is gericht op de uitbouw van Werner & Mertz' merken TANA Professional en green care", aldus het bedrijf. Peeters (1968) volgde opleiding aan het Hoger Instituut voor Grafisch Onderwijs (HIGRO of Kunstdrukschool, nu het VISO) in Mariakerke (Gent). Na zijn studies in 1999 kon hij meteen aan de slag als salesmanager voor de Benelux en het Verre Oosten bij het Deense papierbedrijf Dalum Papir. Vervolgens werkte hij als managing director en sales director bij twee andere papierverwerkende bedrijven: Norske Skog (2003-2007) en Papyrus Belgium (2007-2008). Tot recent was Filip Peeters Manager bij Vileda Professional. "Daar bouwde hij een grondige kennis op van de schoonmaaksector en de voornaamste actoren daarin", aldus Werner & Mertz.

Vertrouwd met sector
"Filip is vertrouwd met de professionele schoonmaaksector. In die zin sluit zijn profiel naadloos aan bij de eisen die wij stellen aan onze sales en marketingmedewerkers. Zijn bereidheid om deel uit te maken van een onderneming als de onze, volledig gericht op duurzame ontwikkeling, versterkte onze keuze om met hem samen te werken", zegt Eric Van Raemdonck, general manager Werner & Mertz Professional Benelux. "Ik was al vertrouwd met de producten en medewerkers van dit bedrijf voor ik hier recent startte. Vooral de duurzaamheidsfilosofie waarvan het bedrijf doordrongen is, was voor mij doorslaggevend om bij Werner & Mertz aan de slag te gaan", zegt Filip Peeters.

Reageer op dit artikel