nieuws

Prins Willem-Alexander opent Dutch Green Building Week

Geen categorie

Prins Willem-Alexander opent maandagmiddag 17 september de Dutch Green Building Week 2012 tijdens het openingscongres in het RAI Elicium in Amsterdam. Thema van het congres is duurzaamheid als aanjager van economische groei. Doel van de week, die voor de tweede keer wordt gehouden, is organisaties te inspireren om actief met duurzaam bouwen en ontwikkelen aan […]

Prins Willem-Alexander opent maandagmiddag 17 september de Dutch Green Building Week 2012 tijdens het openingscongres in het RAI Elicium in Amsterdam.

Thema van het congres is duurzaamheid als aanjager van economische groei. Doel van de week, die voor de tweede keer wordt gehouden, is organisaties te inspireren om actief met duurzaam bouwen en ontwikkelen aan de slag te gaan. Er vinden verspreid over het gehele land meer dan 120 activiteiten plaats. De organisatie is in handen van de Dutch Green Building Council. De Nederlandse week sluit aan bij de World Green Building Week. Wereldwijd tonen alle Green Building Councils hun initiatieven en die van hun participanten. Samen bundelen zij hun krachten en wijzen op de uitdagingen van de aanpak van mondiale klimaatverandering.

Reageer op dit artikel