nieuws

Shell begroet 1 miljoenste bezoeker bij 2theloo

Geen categorie

Shell heeft onlangs de één miljoenste bezoeker van toiletconcept 2theloo feestelijk onthaald bij Shell Hazeldonk-West. De tankstationformule zegt tevreden te zijn over het toiletconcept waarmee sinds begin dit jaar wordt samengewerkt. Eind mei meldde 2theloo bij Shell De Schaars nog dat het de 100.000e bezoeker had mogen begroeten. 2theloo is van oorsprong een wc-keten met winkels […]

Shell heeft onlangs de één miljoenste bezoeker van toiletconcept 2theloo feestelijk onthaald bij Shell Hazeldonk-West. De tankstationformule zegt tevreden te zijn over het toiletconcept waarmee sinds begin dit jaar wordt samengewerkt.
 
Eind mei meldde 2theloo bij Shell De Schaars nog dat het de 100.000e bezoeker had mogen begroeten. 2theloo is van oorsprong een wc-keten met winkels op meerdere locaties. De samenwerking met Shell is gericht op 50 tankstations. Volgens Shell voldoet het concept 2theloo aan de wensen van de consument, omdat zij voor 50 eurocent een gegarandeerd schoon toilet aantreffen. Vieze snelwegtoiletten behoren tot de grootste ergernissen van automobilisten. De 50 eurocent die voor het bezoek aan het toilet betaald moet worden, kan de klant weer terugkrijgen door een tegoedbon met een waarde van eveneens 50 eurocent. Dit bonnetje is te besteden in de pompshop. Volgens Shell past het concept van 2theloo binnen het servicegerichte denken dat Shell nastreeft. Inmiddels zijn 35 Shell-stations omgebouwd naar een 2theloo-toiletvoorziening. De meest recente vestigingen zijn Shell-station Bloemheuvel in Woudenberg, Shell-station De Sprang in Sprang Capelle, station Vill2 in Charleroi en Stadshart Almere in Almere.

Reageer op dit artikel