nieuws

TNO ondertekent code verantwoordelijk marktgedrag

Geen categorie

Onderzoeksinstituut TNO ondertekende onlangs de code verantwoordelijk marktgedrag.   "We houden ons bezig met onderzoek naar duurzame inzetbaarheid van werknemers. De code sluit hier naadloos bij aan", aldus de heer Van Gerven, directeur Finance en Facilities. Voorafgaande aan de ondertekening ging Kees Blokland, voorzitter commissie code verantwoordelijk marktgedrag, met een delegatie van TNO in gesprek over […]

Onderzoeksinstituut TNO ondertekende onlangs de code verantwoordelijk marktgedrag.  

"We houden ons bezig met onderzoek naar duurzame inzetbaarheid van werknemers. De code sluit hier naadloos bij aan", aldus de heer Van Gerven, directeur Finance en Facilities. Voorafgaande aan de ondertekening ging Kees Blokland, voorzitter commissie code verantwoordelijk marktgedrag, met een delegatie van TNO in gesprek over hoe de code binnen de organisatie past en hoe deze in de praktijk wordt toegepast. De heer Van der Gaast, manager facilities, gaf aan dat TNO een roadmap maakt om de code te implementeren. Bewoners van panden moeten daarnaast weten wat wel en wat niet wordt schoongemaakt. "Anders is er tussen de schoonmakers en bewoners onduidelijkheid. Dat leidt niet alleen tot vragen over en weer, maar ook tot onbegrip." Ook is TNO zeer geïnteresseerd in best practices op HR-gebied. "Want het zou jammer zijn als iedereen het wiel opnieuw moet uitvinden." 

Reageer op dit artikel