nieuws

Van Hoof per 1-9 a.s. directievoorzitter CSU

Geen categorie

De Raad van Commissarissen van CSU gaat John van Hoof (52) benoemen tot nieuwe directievoorzitter. De aandeelhouders, waaronder grootaandeelhouder de familie Van der Heijden, hebben daarmee ingestemd tijdens de Algemene vergadering van Aandeelhouders. Ook de Ondernemingsraad is positief over de benoeming. John van Hoof heeft ruime ervaring in branches waar het om mensenwerk gaat, ook […]

De Raad van Commissarissen van CSU gaat John van Hoof (52) benoemen tot nieuwe directievoorzitter. De aandeelhouders, waaronder grootaandeelhouder de familie Van der Heijden, hebben daarmee ingestemd tijdens de Algemene vergadering van Aandeelhouders. Ook de Ondernemingsraad is positief over de benoeming.

John van Hoof heeft ruime ervaring in branches waar het om mensenwerk gaat, ook in de schoonmaakbranche. Hij bekleedde diverse financiële functies waarna hij sinds 2004 als algemeen directeur eindverantwoordelijk is voor Zorg van de Zaak Netwerk BV (voorheen arbodienst Maetis).

Van Hoof treedt op 1 september a.s. in dienst als statutair directeur en neemt na inwerk- en kennismakingstraject in de loop van het najaar het stokje over van Frie van Hulten.
Na 12 jaar leiding te hebben gegeven aan de directie, treedt Van Hulten terug in verband met zijn aanstaande pensionering.
Hij blijft nog een beperkte periode als adviseur aan CSU verbonden. Onder zijn leiding groeide CSU in de afgelopen 12 jaar van ca. € 100 miljoen naar € 300 miljoen omzet.

Los van de beoogde wisseling van de directievoorzitter heeft statutair directeur Jan van der Schans al eerder aangegeven per eind van dit jaar zijn werkzaamheden bij CSU te stoppen. Hij wil meer tijd besteden aan een aantal persoonlijke doelen.
De RvC zoekt een geschikte opvolger.
Daarna bestaat de statutaire directie uit voorzitter John van Hoof, Gertjan van der Hoek en de nieuw te werven directeur.

Reageer op dit artikel