nieuws

Vebego en HogeNood dingen mee naar innovatieprijzen

Geen categorie

Adviesorganisatie Accenture reikt op 8 november vanaf 15.00 uur in de Amsterdam Convention Factory innovations awards uit. Vebego heeft zich ingeschreven met @lly, terwijl ook de app HogeNood meedingt voor de prijzen.    @lly is een mobiele gereedschapskist voor schoonmakers die volgens Vebego het werk leuker en makkelijker maakt. Met @lly kunnen via de smartphone bijvoorbeeld […]

Adviesorganisatie Accenture reikt op 8 november vanaf 15.00 uur in de Amsterdam Convention Factory innovations awards uit. Vebego heeft zich ingeschreven met @lly, terwijl ook de app HogeNood meedingt voor de prijzen.   

@lly is een mobiele gereedschapskist voor schoonmakers die volgens Vebego het werk leuker en makkelijker maakt. Met @lly kunnen via de smartphone bijvoorbeeld defecten gemeld worden, schoonmaakmiddelen besteld worden en er kan gebeld worden met de walkietalkie-functie. "Het concept werkt vanuit de gebruiker, de schoonmaakvakman, in plaats van vanuit het bedrijf", aldus Vebego. "@lly maakt het werk leuker en makkelijker, biedt een sleutelrol voor samenwerking met de klant en verhoogt de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van de schoonmaker."

HogeNood
HogeNood (foto) is een app waarmee naar het dichtstbijzijnde toilet genavigeerd kan worden. Men kan kiezen uit duurzame toiletten, wc's met goede recensies of exemplaren dichtbij. "HogeNood vermeldt alle faciliteiten en neemt in de database alleen toiletten op die publiekelijk toegankelijk zijn", aldus maker App-vise. "Dus je zult nooit horen dat je eerst een consumptie moet kopen voor je naar de wc mag. Naast de app biedt HogeNood mensen met plasproblemen de mogelijkheid een reis te plannen." V&D en 2TheLoo werken inmiddels samen met HogeNood.

Reageer op dit artikel