nieuws

VGN wijst politiek op speerpunten gehandicaptenzorg

Geen categorie

Met het oog op de komende verkiezingen zet de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) uiteen wat er de komende jaren in de gehandicaptenzorg nodig is. In dit zogeheten ‘position paper' wijst de VGN de politieke partijen op de volgende speerpunten: ten eerste een kern-AWBZ, ten tweede scheiden van wonen en zorg, en ten derde stelselwijzigingen rondom […]

Met het oog op de komende verkiezingen zet de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) uiteen wat er de komende jaren in de gehandicaptenzorg nodig is.

In dit zogeheten ‘position paper' wijst de VGN de politieke partijen op de volgende speerpunten: ten eerste een kern-AWBZ, ten tweede scheiden van wonen en zorg, en ten derde stelselwijzigingen rondom de Wmo, jeugdzorg en werken naar vermogen. Het ‘position paper' kunt u hier downloaden.

Reageer op dit artikel