nieuws

Vliegveldbeveiliging ziet jetskiër over het hoofd

Geen categorie

In New York is een gestrande jetskiër via twee landingsbanen JFK Airport binnengelopen. Beveiligingssystemen op de luchthaven merkten de man niet op. De man strandde in het donker met zijn jetski in een baai, waarna hij in de richting zwom van het enige licht dat hij zag. Dat bleek de luchthaven te zijn. Eenmaal aan […]

In New York is een gestrande jetskiër via twee landingsbanen JFK Airport binnengelopen. Beveiligingssystemen op de luchthaven merkten de man niet op.

De man strandde in het donker met zijn jetski in een baai, waarna hij in de richting zwom van het enige licht dat hij zag. Dat bleek de luchthaven te zijn.

Eenmaal aan land stak de man twee landingsbanen over, klom hij over een hek, en liep hij een van de luchthaventerminals binnen. Het 100 miljoen dollar kostende beveiligingssysteem van de luchthaven, onder meer bestaand uit bewegingssensoren en bewakingscamera's, merkte de drenkeling niet op.

In de terminal sprak de man een luchthavenmedewerker aan, die de beveiliging waarschuwde. De man is opgepakt en wordt beschouwd als inbreker. De luchthaven heeft aangekondigd extra te gaan controleren.

Reageer op dit artikel