nieuws

40 gediplomeerde schoonmakers bij G. van Alem Schoonmaak

Geen categorie

G. van Alem Schoonmaak en bedrijfsdiensten is in januari gaan samenwerken met Carling Opleidingen. Een maand later zijn 40 deelnemers door de RAS gediplomeerd voor de basisopleiding. Stefan Faaij (foto), operationeel directeur van van Alem: "Wij hebben een keuze gemaakt voor Carling en in een pilot ervaring met hen opgedaan. Wij zijn enthousiast en het […]

G. van Alem Schoonmaak en bedrijfsdiensten is in januari gaan samenwerken met Carling Opleidingen. Een maand later zijn 40 deelnemers door de RAS gediplomeerd voor de basisopleiding.

Stefan Faaij (foto), operationeel directeur van van Alem: "Wij hebben een keuze gemaakt voor Carling en in een pilot ervaring met hen opgedaan. Wij zijn enthousiast en het is voor ons een verademing dat we de zorg voor de opleidingen nagenoeg geheel aan een ander over kunnen laten." De deelnemers waren volgens hem en Gerard Spoor van Carling gedreven en gedisciplineerd. Die laatste: "Bij iedere groep hoor en zie je nagenoeg dezelfde reactie. Bij aanvang de ietwat afwachtende houding en het kat uit de boom kijken, maar ook hier sloeg dat eigenlijk na één lesdag al om naar enthousiasme. Het blijft wel leuk om te horen van de deelnemers dat ze toch veel geleerd hebben."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels