nieuws

BAM Duitsland doet facilitaire overname

Geen categorie

BAM Immobiliendienstleistungen GmbH, de dochteronderneming van BAM Deutschland die is gespecialiseerd in facility management, heeft 75 procent verworven van het aandelenkapitaal in MR Facility Services GmbH, gevestigd in Hallbergmoos, nabij München. MR Facility Services heeft een jaaromzet van circa € 4 miljoen en telt ongeveer 40 medewerkers. De onderneming biedt dienstverlening op het gebied van […]

BAM Immobiliendienstleistungen GmbH, de dochteronderneming van BAM Deutschland die is gespecialiseerd in facility management, heeft 75 procent verworven van het aandelenkapitaal in MR Facility Services GmbH, gevestigd in Hallbergmoos, nabij München.

MR Facility Services heeft een jaaromzet van circa € 4 miljoen en telt ongeveer 40 medewerkers. De onderneming biedt dienstverlening op het gebied van technische installaties, huishoudelijke diensten en vastgoedbeheer voor zowel winkel- en kantoorpanden, als woongebouwen.

BAM Deutschland versterkt de capaciteit voor facility-managementdiensten om te kunnen blijven inspelen op de toegenomen vraag naar deze dienstverlening, ook in relatie tot de eigen en groeiende portfolio van pps-projecten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels