nieuws

Een moderne FM’er gebruikt Prezi, Keynote of toch PowerPoint? (poll)

Geen categorie

Welk programma gebruikt een moderne FM'er als hij een presentatie moet  PowerPoint, Prezi, Keynote of …? In de Facto Groep op LinkedIn is over deze vraag een poll gestart. Doe mee aan poll, geef uw mening en kijk wat uw facility-vakgenoten gestemd hebben. KLIK HIER om naar de poll te gaan. Nog geen lid van […]

Welk programma gebruikt een moderne FM'er als hij een presentatie moet  PowerPoint, Prezi, Keynote of …? In de Facto Groep op LinkedIn is over deze vraag een poll gestart. Doe mee aan poll, geef uw mening en kijk wat uw facility-vakgenoten gestemd hebben.

KLIK HIER om naar de poll te gaan.

Nog geen lid van de Facto Magazine-groep op LinkedIn? 
Meld u dan eerst even aan. Dat is in een paar seconde gebeurd!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels