nieuws

Erik de Bruine (directeur FM Rabobank) per 1 mei directeur NEVI

Geen categorie

Erik de Bruine is per 1 mei a.s. benoemd tot algemeen directeur van NEVI-Purspective. De Bruine (58) was de afgelopen jaren respectievelijk directeur Concern Inkoop (CPO) en directeur Facility Management bij Rabobank Nederland. In 2007 werd hij verkozen tot CPO van het jaar. Hiervoor werkte hij bij De Nederlandsche Bank. De Bruine was op het Facto […]

Erik de Bruine is per 1 mei a.s. benoemd tot algemeen directeur van NEVI-Purspective. De Bruine (58) was de afgelopen jaren respectievelijk directeur Concern Inkoop (CPO) en directeur Facility Management bij Rabobank Nederland.
In 2007 werd hij verkozen tot CPO van het jaar. Hiervoor werkte hij bij De Nederlandsche Bank.

De Bruine was op het Facto Congres 2011 nog keynote-spreker.

KLIK HIER voor het LinkedIn-profiel van De Bruine.

De huidige directeur directeur NEVI-Purspective, Wouter Crul, zet zijn carrière buiten NEVI voort.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels