nieuws

Hostmanship: Medewerkers faciliteren de belofte waar te maken

Geen categorie

Hostmanship is de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. En steeds meer facilitaire bedrijven begrijpen het belang van deze frisse ontwikkeling in het vakgebied. Hostmanship gaat verder dan ‘hospitality'. Organisaties die zich werkelijk onderscheiden, verwelkomen allereerst hun medewerkers. En heeft het facilitair bedrijf juist in dit verwelkomen niet een zeer belangrijke […]

Hostmanship is de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. En steeds meer facilitaire bedrijven begrijpen het belang van deze frisse ontwikkeling in het vakgebied. Hostmanship gaat verder dan ‘hospitality'. Organisaties die zich werkelijk onderscheiden, verwelkomen allereerst hun medewerkers. En heeft het facilitair bedrijf juist in dit verwelkomen niet een zeer belangrijke rol? Is het inrichten van een mooie werkplekomgeving en het sturen op kostenefficiency nog wel voldoende om succesvol te zijn, of wordt er een veranderde rol gevraagd van de facility manager? 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels