nieuws

Kleine naar IBN, Dillema volgt hem op bij Westerveld

Geen categorie

Jan Kleine (foto) wordt per 1 maart directeur bij IBN Facilitair. Hij is 28 jaar werkzaam geweest voor Westerveld, waarvan de laatste 20 jaar als algemeen directeur. "Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging." Kleine ontwikkelde naar eigen zeggen een interesse voor een eindverantwoordelijke functie bij een bredere facilitaire organisatie. "Dat is mede het gevolg […]

Jan Kleine (foto) wordt per 1 maart directeur bij IBN Facilitair. Hij is 28 jaar werkzaam geweest voor Westerveld, waarvan de laatste 20 jaar als algemeen directeur. "Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging."

Kleine ontwikkelde naar eigen zeggen een interesse voor een eindverantwoordelijke functie bij een bredere facilitaire organisatie. "Dat is mede het gevolg van het feit dat ik in 2011 mijn Master of Facility Management heb behaald aan de Rijksuniversiteit in Groningen." Vebego, de holding van zowel Westerveld als IBN, heeft hem dan ook aangesteld als directeur bij die laatste organisatie, gevestigd in Uden. IBN Facilitair is actief als complete dienstverlener, in schoonmaak, catering, document services, bode- en receptiediensten en groenvoorziening. Vebego heeft inmiddels ook een "uitstekende opvolger" gevonden. Dat is Rick Dillema. Hij heeft een ruime ervaring in de schoonmaakbranche. In zijn laatste functie was Dillema operationeel directeur bij Robbers Schoonmaakdiensten BV.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels