nieuws

Landgoed kiest opnieuw voor EW Facility Services

Geen categorie

EW Facility Services en Landgoed de Wilmersberg hebben onlangs hun langdurige samenwerking door ondertekening van een contractverlenging. Al sinds 2004 verzorgt EW Facility Services bij Landgoed de Wilmersberg in De Lutte de kamerschoonmaak, algemene dienst, linnenlogistiek en glasbewassing. Zij werkt daar op basis van resultaatgericht schoonmaken. Daarnaast ligt de focus van EW Facility Services volgens […]

EW Facility Services en Landgoed de Wilmersberg hebben onlangs hun langdurige samenwerking door ondertekening van een contractverlenging.

Al sinds 2004 verzorgt EW Facility Services bij Landgoed de Wilmersberg in De Lutte de kamerschoonmaak, algemene dienst, linnenlogistiek en glasbewassing. Zij werkt daar op basis van resultaatgericht schoonmaken. Daarnaast ligt de focus van EW Facility Services volgens een persbericht "op het positief beïnvloeden van de beleving van de gast of gebruiker door middel van haar facilitaire dienstverlening, hiermee bijdragend aan de strategie van Landgoed de Wilmersberg."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels