nieuws

Menzis doet aangifte tegen Jansen Steur

Geen categorie

Zorgverzekeraar Menzis gaat aangifte doen van valsheid in geschrifte tegen oud-neuroloog Ernst Jansen Steur van het Medisch Spectrum Twente. Menzis betaalde tonnen aan vergoeding voor medicijnen die de arts onterecht voorschreef aan patiënten. Verzekeraar Menzis weet nog niet of het geld teruggevorderd zal worden. Jansen Steur raakte in opspraak door tientallen foutieve diagnoses bij patiënten.

Zorgverzekeraar Menzis gaat aangifte doen van valsheid in geschrifte tegen oud-neuroloog Ernst Jansen Steur van het Medisch Spectrum Twente.

Menzis betaalde tonnen aan vergoeding voor medicijnen die de arts onterecht voorschreef aan patiënten. Verzekeraar Menzis weet nog niet of het geld teruggevorderd zal worden. Jansen Steur raakte in opspraak door tientallen foutieve diagnoses bij patiënten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels