nieuws

Nederlandse Schoonmaakmarkt 9 mei tijdens ISSA/Interclean

Geen categorie

Nieuw in 2012: de Nederlandse Schoonmaakmarkt. Deze is bedoeld voor schoonmaakprofessionals uit Nederland en België. De markt zal plaatsvinden in Amsterdam op woensdag 9 mei ten tijde van 's werelds toonaangevende vakbeurs voor de schoonmaaksector: ISSA/Interclean Amsterdam. De Schoonmaakmarkt is uniek door de aanwezigheid van zes grote distributeurs uit Nederland en België: Boma, Gelecom, Hijman, […]

Nieuw in 2012: de Nederlandse Schoonmaakmarkt. Deze is bedoeld voor schoonmaakprofessionals uit Nederland en België. De markt zal plaatsvinden in Amsterdam op woensdag 9 mei ten tijde van 's werelds toonaangevende vakbeurs voor de schoonmaaksector: ISSA/Interclean Amsterdam.

De Schoonmaakmarkt is uniek door de aanwezigheid van zes grote distributeurs uit Nederland en België: Boma, Gelecom, Hijman, Dirksen, Exclusiva en Hazet. Ook de bedrijven zoals Hago, GCA en de kennisinstituten ISSA Benelux, SVS en VSR en de OSB zijn deelgenoot van dit mooie Nederlandse initiatief. Het belooft een dag te worden waarbij volop kan worden genoten van Nederlandse gezelligheid. Op de markt wordt er onder het genot van een hapje en een drankje gesproken over schoonmaaknieuwtjes, de nieuwste producten, relevante technologische en economische trends en de laatste ontwikkelingen op het gebied van scholing, wet- en regelgeving en certificering.

Netwerkevenement
Er is afgelopen jaar, door middel van marktonderzoek onder potentiële bezoekers en naar aanleiding van gesprekken met de distributeurs, schoonmaakbedrijven, kennisinstituten en de media, hard gewerkt aan dit nieuwe netwerkevenement. Deze is specifiek gericht op inkopers van schoonmaakmiddelen of schoonmaakapparatuur en een ieder die via distributeurs in Nederland of België zaken doet. Tevens kunnen bezoekers van de Nederlandse Schoonmaakmarkt relevante media vinden zoals Service Management. En natuurlijk is er informatie en is inschrijven mogelijk voor de tweede schoonmaak motortourdag 2012 (15 juni) en de vijfde schoonmaakgolfdag 2012 (ook een evenement waar Service Management nauw bij is betrokken, elke derde dinsdag in september). De schoonmaakmarkt wordt georganiseerd in de Europa Foyer van Amsterdam RAI ten tijde van hét vakevenement op het gebied van professionele schoonmaak: de ISSA/Interclean Amsterdam.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels