nieuws

Toekomst FM ligt in hoogwaardige hospitality (Ronde Tafel)

Geen categorie

Wat zijn de toekomstbepalende trends in facility management? Op initiatief van Facto Magazine discussieerden zes FM'ers over deze vraag. De discussie stond onder leiding van Ellen Gijsbers en Jelle van der Kluit, auteurs van de tweejaarlijkse publicatie ‘De Nederlandse facility management markt: een overzicht van cijfers, trends en ontwikkelingen', gepubliceerd door Twynstra Gudde/FMN.

Wat zijn de toekomstbepalende trends in facility management? Op initiatief van Facto Magazine discussieerden zes FM'ers over deze vraag. De discussie stond onder leiding van Ellen Gijsbers en Jelle van der Kluit, auteurs van de tweejaarlijkse publicatie ‘De Nederlandse facility management markt: een overzicht van cijfers, trends en ontwikkelingen', gepubliceerd door Twynstra Gudde/FMN.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels