nieuws

Twaalf schoonmakers van Beercoo geslaagd

Geen categorie

Beercoo Schoonmaakgroep is twaalf gediplomeerde schoonmakers rijker. Begin februari ontvingen de geslaagden voor de SVS-Basisopleiding Schoonmaken plus de Module Traditioneel Schoonmaken op het kantoor van Beercoo hun diploma. "Ik heb op een leuke manier veel geleerd en ik kan de kennis meteen toepassen. Ik let bijvoorbeeld beter op mijn werkhouding bij het uitpersen van een […]

Beercoo Schoonmaakgroep is twaalf gediplomeerde schoonmakers rijker. Begin februari ontvingen de geslaagden voor de SVS-Basisopleiding Schoonmaken plus de Module Traditioneel Schoonmaken op het kantoor van Beercoo hun diploma.

"Ik heb op een leuke manier veel geleerd en ik kan de kennis meteen toepassen. Ik let bijvoorbeeld beter op mijn werkhouding bij het uitpersen van een mop", verklaart één van de geslaagden. Met taart, bloemen en een ingelijst diploma werden ze alle twaalf warm onthaald in deze Hollandse winterperiode. Een volgende diploma-uitreiking zit in de pijplijn, want in januari is een nieuwe groep medewerkers van Beercoo Schoonmaakgroep aan de Basisopleiding Schoonmaken plus de Module Traditioneel Schoonmaken van SVS begonnen. Op de foto staand van links naar rechts: Naima Tlaqui, Mila Ramkisoen, Sandy Ho, Andre van der Klift, Jennifer Ampadu. Onder: Muntaha Sabih-Saleh en Maria van Veldhoven. Niet op de foto aanwezig: Desiree de Roode, Gül Gürleyen-Temur, Patricia Teixeira Ferrinho, Fatiha Berkane en Wies de Bruijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels