nieuws

Waar in de organisatie hoort de afdeling Inkoop thuis? (poll)

Geen categorie

De afdeling Inkoop wordt steeds vaker ondergebracht bij de afdeling Finance. Is dat terecht? Of moet inkoop bij Facilities of rechtstreeks ionder de directie/Raad van Bestuur? Al 25 mensen hebben hun stem uitgebracht in de poll op de Facto LinkedIn-groep. Doe ook mee, breng uw stem uit en lees wat anderen van deze vraag vinden. […]

De afdeling Inkoop wordt steeds vaker ondergebracht bij de afdeling Finance. Is dat terecht? Of moet inkoop bij Facilities of rechtstreeks ionder de directie/Raad van Bestuur? Al 25 mensen hebben hun stem uitgebracht in de poll op de Facto LinkedIn-groep. Doe ook mee, breng uw stem uit en lees wat anderen van deze vraag vinden.

KLIK HIER om naar de poll te gaan.

Nog geen lid van de groep? Meld u dan eerst even aan. Dat is in enkele seconden gebeurd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels