nieuws

Werken verandert, nu FM nog

Geen categorie

Het kan niet anders: werken gaat veranderen. De baas wordt gastheer, de medewerker gast en werken wordt delen of brengen. En de facility manager? Die gaat (of liever: moet) zijn focus verleggen van de techniek in een gebouw naar het uitdenken van hospitalityconcepten en het realiseren van een passende beleving, zodat medewerkers verleid worden om […]

Het kan niet anders: werken gaat veranderen. De baas wordt gastheer, de medewerker gast en werken wordt delen of brengen. En de facility manager? Die gaat (of liever: moet) zijn focus verleggen van de techniek in een gebouw naar het uitdenken van hospitalityconcepten en het realiseren van een passende beleving, zodat medewerkers verleid worden om naar kantoor te komen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels