nieuws

Behapbaar maken van informatiebeveiliging

Geen categorie

Informatiebeveiliging is nu niet bepaald het populairste onderwerp dat er is. Het gaat over risico's en regeltjes; het is dus vaak een 'moetje'. Toch is het een uitdaging om zo'n relatief lastig onderwerp gemakkelijker en vooral behapbaarder te maken.De ervaring leert dat veel risico's kunnen worden afgevangen door het bewustzijn van medewerkers met betrekking tot […]

Informatiebeveiliging is nu niet bepaald het populairste onderwerp dat er is. Het gaat over risico's en regeltjes; het is dus vaak een 'moetje'. Toch is het een uitdaging om zo'n relatief lastig onderwerp gemakkelijker en vooral behapbaarder te maken.
De ervaring leert dat veel risico's kunnen worden afgevangen door het bewustzijn van medewerkers met betrekking tot de waarde van de informatie waar ze dagelijks mee werken te verhogen. Populair gezegd: leer de medewerker om op te letten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels