nieuws

Beleid als kapstok

Geen categorie

Dat informatiebeveiliging niet alleen iets is voor ministeries of banken, bewijst Koninklijke Zeelandia Groep in Zierikzee. De internationale expansie van de Zeeuwse leverancier van bakkerij-ingrediënten was voorhoofd ICT-beheer Bert de Vos een reden om de discussie over het onderwerp aan te zwengelen. In dit interview schetst hij de daaropvolgende zoektocht naar een kapstok voor de […]

Dat informatiebeveiliging niet alleen iets is voor ministeries of banken, bewijst Koninklijke Zeelandia Groep in Zierikzee. De internationale expansie van de Zeeuwse leverancier van bakkerij-ingrediënten was voor
hoofd ICT-beheer Bert de Vos een reden om de discussie over het onderwerp aan te zwengelen. In dit interview schetst hij de daaropvolgende zoektocht naar een kapstok voor de tot dan gehanteerde veelheid aan
ad-hocmaatregelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels