nieuws

‘Een beetje vertrouwelijk bestaat niet’

Geen categorie

Informatiebeveiliging is voor de rechtspraak van groot belang. Immers, de burger moet er niet alleen van op aankunnen dat informatie beschikbaar is en de integriteit ervan gewaarborgd, maar ook dat vertrouwelijke informatie bij de Rechtspraak in goede handen is. De Raad voor de Rechtspraak heeft daarom de afgelopen jaren nieuw beleid ontwikkeld, waarbij informatiebeveiliging onderdeel […]

Informatiebeveiliging is voor de rechtspraak van groot belang. Immers, de burger moet er niet alleen van op aankunnen dat informatie beschikbaar is en de integriteit ervan gewaarborgd, maar ook dat vertrouwelijke informatie bij de Rechtspraak in goede handen is. De Raad voor de Rechtspraak heeft daarom de afgelopen jaren nieuw beleid ontwikkeld, waarbij informatiebeveiliging onderdeel is geworden van integrale beveiliging.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels