nieuws

Flora-Holland tekent contract voor hygiënisch papier

Geen categorie

Flora-Holland heeft een meerjarig contract ondertekend met Gelecon voor het leveren van hygiënische papierwaren en andere sanitaire voorzieningen voor alle locaties in Nederland. De keuze voor Gelecon is voortgekomen uit de jarenlange samenwerking met locatie Naaldwijk. "De goede ervaringen, de gunstige prijs/kwaliteitverhouding alsook de service hebben geresulteerd in ook een langdurig samenwerkingsverband voor de locaties […]

Flora-Holland heeft een meerjarig contract ondertekend met Gelecon voor het leveren van hygiënische papierwaren en andere sanitaire voorzieningen voor alle locaties in Nederland.

De keuze voor Gelecon is voortgekomen uit de jarenlange samenwerking met locatie Naaldwijk. "De goede ervaringen, de gunstige prijs/kwaliteitverhouding alsook de service hebben geresulteerd in ook een langdurig samenwerkingsverband voor de locaties Aalsmeer, Rijnsburg, Bleiwijk en Eeelde", aldus het persbericht van Gelecon. Op de foto van links naar rechts: Marcel van Witzenburg (manager Facility Services & HSE,  locatie Naaldwijk), Arlette Gorter( strategisch inkoper Flora-Holland) ), Sylvia van Koppen (accountmanager Gelecon ) en Christiaan Verhagen( directeur Gelecon).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels