nieuws

FM-contract Johnson Controls voor Shell-hoofdkantoor

Geen categorie

Johnson Controls Global WorkPlace Solutions (GWS) heeft zijn wereldwijde samenwerking met Shell International uitgebreid. Op vier locaties in Nederland, waaronder het hoofdkantoor in Den Haag, zal Johnson Controls het facility management en de workplace projecten verzorgen. De nieuwe overeenkomst geldt voor twee jaar en omvat de kantoren, de chemische en geologische laboratoria, leer- en researchcentra, […]

Johnson Controls Global WorkPlace Solutions (GWS) heeft zijn wereldwijde samenwerking met Shell International uitgebreid. Op vier locaties in Nederland, waaronder het hoofdkantoor in Den Haag, zal Johnson Controls het facility management en de workplace projecten verzorgen.

De nieuwe overeenkomst geldt voor twee jaar en omvat de kantoren, de chemische en geologische laboratoria, leer- en researchcentra, werkplaatsen en de omliggende terreinen van de Shell sites in Assen, Rijswijk, Amsterdam en Den Haag.
In totaal is dat 380.000 vierkante meter.
Johnson Controls stelt er 130 mensen tewerk, waaronder beheerders en mechanische en elektrische technici.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels