nieuws

Informatiebeveiliging bij TNO

Geen categorie

Ervaringen met mysterieuze gastenTNO is een diverse organisatie met verschillende zienswijzen op beveiliging. Om te achterhalen hoe het beveiligingsbewustzijn – beter bekend als security awareness – bij de medewerkers van alle vestigingen er uit zag, besloot de nieuwe Beveiligingsmanager/Chief Security Officer tot een onderzoek. Hierbij werd gebruikgemaakt van een niet-alledaagse methode: de mystery guest.

Ervaringen met mysterieuze gastenTNO is een diverse organisatie met verschillende zienswijzen op beveiliging. Om te achterhalen hoe het beveiligingsbewustzijn – beter bekend als security awareness – bij de medewerkers van alle vestigingen er uit zag, besloot de nieuwe Beveiligingsmanager/Chief Security Officer tot een onderzoek. Hierbij werd gebruikgemaakt van een niet-alledaagse methode: de mystery guest.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels