nieuws

‘Informatiebeveiliging en fysieke beveiliging zijn twee aparte werelden’

Geen categorie

Na een ambtelijke carrière bij twee Haagse ministeries maakte Gertjan Tamis begin dit jaar de overstap naar het bedrijfsleven. De information security officer van USG People kan daardoor informatiebeveiliging in beide werelden met elkaar vergelijken. En passant geeft hij ook zijn mening over de mogelijke convergentie van informatiebeveiliging en fysieke beveiliging.

Na een ambtelijke carrière bij twee Haagse ministeries maakte Gertjan Tamis begin dit jaar de overstap naar het bedrijfsleven. De information security officer van USG People kan daardoor informatiebeveiliging in beide werelden met elkaar vergelijken. En passant geeft hij ook zijn mening over de mogelijke convergentie van informatiebeveiliging en fysieke beveiliging.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels