nieuws

Informatiebeveiliging in de zorg

Geen categorie

Steeds meer organisaties in de gezondheidszorg gaan onderling (regionaal, nationaal en zelfs internationaal) gegevens uitwisselen. Een ruimere informatie-uitwisseling is evenwel complex en kan snel een risicobron vormen voor de medische kwaliteit en patiëntenprivacy. Om de toegenomen risico’s te beheersen is dan ook meer aandacht voor informatiebeveiliging noodzakelijk.Sinds jaar en dag geeft International Management Forum al een schriftelijke cursus uit met de titel ‘Informatiebeveiliging in de Praktijk’. Vanwege de grote belangstelling en specifieke vraagstelling uit de zorgsector hebben wij voor u nu een cursus op maat gemaakt.

Wanneer: 19-04-2012
Waar: Thuisstudie
Kosten: 1895,-
Organisatie: International Management Forum
Meer informatie:
http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_security/Informatiebeveiliging_in_de_Zorg.php
info@imf-online.com

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels