nieuws

Informatiebeveiliging in de zorg

Geen categorie

Steeds meer organisaties in de gezondheidszorg gaan onderling (regionaal, nationaal en zelfs internationaal) gegevens uitwisselen. Een ruimere informatie-uitwisseling is evenwel complex en kan snel een risicobron vormen voor de medische kwaliteit en patiëntenprivacy. Om de toegenomen risico’s te beheersen is dan ook meer aandacht voor informatiebeveiliging noodzakelijk. Als gevolg daarvan zijn wet- en regelgeving voor de zorgsector strenger geworden evenals het toezicht op de informatievoorziening vanuit de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Wanneer: 19-04-2012 en De cursus 'Informatiebeveiliging in de zorg' gaat op 19 april 2012 en 24 mei 2012 weer van start.
Waar: Thuisstudie
Kosten: 1.895,-
Organisatie: International Management Forum
Meer informatie:
http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_security/Informatiebeveiliging_in_de_Zorg.php
info@imf-online.com

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels