nieuws

Informatiebeveiliging is een cultuurvraagstuk

Geen categorie

Gemeenten zijn informatiefabrieken, zowel richting burgers, bedrijven en instellingen als andere overheden. Bovendien zijn ze verantwoordelijk voor zoiets vitaals als de Gemeentelijke Basisadministratie. Voldoendereden na te denken over en zorg te dragen voor goede informatiebeveiliging. Ruim twee jaar geleden startte de gemeente Noordwijk dit proces. Wat zijn de ervaringen en wat is er reeds bereikt?

Gemeenten zijn informatiefabrieken, zowel richting burgers, bedrijven en instellingen als andere overheden. Bovendien zijn ze verantwoordelijk voor zoiets vitaals als de Gemeentelijke Basisadministratie. Voldoende
reden na te denken over en zorg te dragen voor goede informatiebeveiliging. Ruim twee jaar geleden startte de gemeente Noordwijk dit proces. Wat zijn de ervaringen en wat is er reeds bereikt?

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels