nieuws

Informatiebeveiliging ‘Waar te beginnen?’

Geen categorie

Informatiebeveiliging is een soort hygiëne: het speelt altijd. In veel gevallen zonder dat iemand erbij nadenkt, maar intussen is iedereen wel degelijk verantwoordelijk voor zijn eigen handelen. We hebben allemaal van onze moeder geleerd wát, hóe en waarom we onze handen moeten wassen op bepaalde momenten. En dat is allemaal vanzelfsprekend geworden…

Informatiebeveiliging is een soort hygiëne: het speelt altijd. In veel gevallen zonder dat iemand erbij nadenkt, maar intussen is iedereen wel degelijk verantwoordelijk voor zijn eigen handelen. We hebben allemaal van onze moeder geleerd wát, hóe en waarom we onze handen moeten wassen op bepaalde momenten. En dat is allemaal vanzelfsprekend geworden…

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels