nieuws

Informatiebeveliging in vogelvlucht

Geen categorie

Informatiebeveiliging en fysieke beveiliging hebben veel met elkaar gemeen. De onderwerpen overlappen elkaar ook sterk. Vanwege de directe zichtbaarheid spreekt fysieke beveiliging vaak goed tot de verbeelding enwordt ze door medewerkers tamelijk gelaten geaccepteerd. Informatiebeveiliging daarentegen is wat abstracter en 'landt' lang niet zo gemakkelijk bij medewerkers of managers.

Informatiebeveiliging en fysieke beveiliging hebben veel met elkaar gemeen. De onderwerpen overlappen elkaar ook sterk. Vanwege de directe zichtbaarheid spreekt fysieke beveiliging vaak goed tot de verbeelding en
wordt ze door medewerkers tamelijk gelaten geaccepteerd. Informatiebeveiliging daarentegen is wat abstracter en 'landt' lang niet zo gemakkelijk bij medewerkers of managers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels