nieuws

Informele setting voor schoonmaakmarkt op 9 mei

Geen categorie

Amsterdam RAI gaf vrijdag 2 maart tekst en uitleg over de Schoonmaakmarkt (op woensdag 9 mei) die tijdens de ISSA/Interclean wordt gehouden. Insteek is een Nederlands evenement tijdens de internationale beurs om de Nederlandse bezoekers een extra netwerkmoment te bieden in een informele setting. "ISSA/Interclean is erg internationaal geworden", begon beursmanager Rob den Hertog zijn […]

Amsterdam RAI gaf vrijdag 2 maart tekst en uitleg over de Schoonmaakmarkt (op woensdag 9 mei) die tijdens de ISSA/Interclean wordt gehouden. Insteek is een Nederlands evenement tijdens de internationale beurs om de Nederlandse bezoekers een extra netwerkmoment te bieden in een informele setting.

 "ISSA/Interclean is erg internationaal geworden", begon beursmanager Rob den Hertog zijn verhaal. "Dat voelde een beetje als het ondersneeuwen van de Nederlandse bijdrage." Reden voor Amsterdam RAI om onderzoek te doen. Zou een Nederlandse markt tijdens 's  werelds grootste schoonmaakbeurs aanslaan? RAI stuurde naar 9000 geïnteresseerden in de schoonmaak de vraag. Uitkomst was dat 64 procent overweegt te komen. Op basis van het onderzoek kwam Amsterdam RAI met het concept. In een semi-informele locatie in het beursgebouw vindt op 9 mei van 10.00 tot en met 17.00 uur de schoonmaakmarkt plaats. Zie onderaan deze pagina de lijst met deelnemende exposanten aan de schoonmaakmarkt en de foto voor de opzet. Er kunnen nog deelnemers bijkomen.  

VIP-aanpak
De deelnemers kennen een uniforme presentatieplek en mogen geen producten of demonstraties geven. "Het bijbehorende gevoel is een professioneel, met een VIP-aanpak", aldus Den Hertog. De toegang is alleen voor Nederlandstalige bezoekers en de catering wordt verzorgd. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de schoonmaakmarkt via de algemene registratiewebsite van ISSA/Interclean. Klik daarvoor hier. Na 17.00 uur is er een afsluitende borrel. Belangstellenden kunnen vanaf elk station voor 7,50 euro naar Amsterdam RAI komen. Het NS-kaartje is eveneens via de registratiemodule te boeken. Amsterdam RAI heeft overigens voor de hele beurs inmiddels al 1.500 Nederlandse voorinschrijvingen binnen. 30 procent daarvan is van schoonmaakbedrijven, gevolgd door 4 procent industrie. 42 procent van de inschrijvers is directeur. Inkoopmanager staat met 8 procent op de tweede plaats. Internationaal zijn er 5.000 belangstellenden die zich tot nu toe hebben geregistreerd. 

Voorlopige lijst met exposanten
Distributeurs: Boma, Gelecon, Dirksen, Hijman, Exclusiva, Hazet , Piecom
Schoonmaakbedrijven: Hago, GCA
Kennisinstituten: SVS, VSR
Brancheverenigingen: OSB, ISSA Benelux, SieV
Vakbladen: Service Management, Professioneel Schoonmaken, Clean Totaal
Overige: Web2Clean, Amref Flying Doctors, SchoonmaakGolfdag, SchoonmaakTourdag

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels