nieuws

Johnson Controls en BP verlengen 20-jarige samenwerking

Geen categorie

Johnson Controls Global WorkPlace Solutions (GWS) heeft met BP zijn wereldwijde samenwerking voor vier jaar verlengd voor het leveren van zijn FM-diensten. Johnson Controls zal diensten leveren aan kantoren, fabrieken en een raffinaderij van BP in 16 EMEA-landen, waaronder Belgie, Frankrijk, Griekenland, Nederland, Italie, Noorwegen, Polen, Portugal, Singapore, Spanje, Zuid-Afrika, Zweden, Turkije en het Verenigd […]

Johnson Controls Global WorkPlace Solutions (GWS) heeft met BP zijn wereldwijde samenwerking voor vier jaar verlengd voor het leveren van zijn FM-diensten.

Johnson Controls zal diensten leveren aan kantoren, fabrieken en een raffinaderij van BP in 16 EMEA-landen, waaronder Belgie, Frankrijk, Griekenland, Nederland, Italie, Noorwegen, Polen, Portugal, Singapore, Spanje, Zuid-Afrika, Zweden, Turkije en het Verenigd Koninkrijk.

In totaal zal JC voor BP binnen dit nieuwe contract:
– 36 BP-sites beheren,
– die onderdak bieden aan 15.400 werknemers en
– een gezamenlijke binnenruimte hebben van 200.000 m2.  

Johnson Controls GWS levert facility-diensten aan BP-sites in Zuid-Afrika, Singapore, Maleisie en de VS onder aparte overeenkomsten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels