nieuws

Mark Mobach benoemd tot lector Facility Management

Geen categorie

Mark Mobach is door het College van Bestuur van de Hanzehogeschool Groningen benoemd als lector Facility Management. Het lectoraat is onderdeel van het Kenniscentrum NoorderRuimte. Mobach studeerde Bedrijfskunde bij de Rijksuniversiteit Groningen en Stockholm University. Hij promoveerde cum laude en is sinds 1 september 2011 universitair hoofddocent Facility Management aan de Wageningen University. Het nieuwe lectoraat […]

Mark Mobach is door het College van Bestuur van de Hanzehogeschool Groningen benoemd als lector Facility Management. Het lectoraat is onderdeel van het Kenniscentrum NoorderRuimte.

Mobach studeerde Bedrijfskunde bij de Rijksuniversiteit Groningen en Stockholm University.
Hij promoveerde cum laude en is sinds 1 september 2011 universitair hoofddocent Facility Management aan de Wageningen University.

Het nieuwe lectoraat is ontwikkeld op initiatief van het Instituut voor Facility Management en is bedoeld om bedrijfskundig facilitair georiënteerde kennis te ontwikkelen, die gericht is op waarde van de ruimtelijke omgeving vanuit de gebruikers.

KLIK HIER om naar het LinkedIn-profiel van Mobach te gaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels