nieuws

Nieuw concept voor reiniging keukenapparatuur

Geen categorie

Qlean-tec komt met een nieuw concept ontwikkeld voor het reinigen van keukenapparatuur zoals ovens en friteuses. "Dat kost vaak veel tijd en moeite", beschouwt de leverancier in een bericht. "Bovendien is het lang niet altijd veilig." De oplossing moeten R-Clean reinigingsachets zijn. "Dat zijn gebruiksvriendelijke, wateroplosbare sachets. Het reinigen van professionele ovens en friteuses wordt […]

Qlean-tec komt met een nieuw concept ontwikkeld voor het reinigen van keukenapparatuur zoals ovens en friteuses.

"Dat kost vaak veel tijd en moeite", beschouwt de leverancier in een bericht. "Bovendien is het lang niet altijd veilig." De oplossing moeten R-Clean reinigingsachets zijn. "Dat zijn gebruiksvriendelijke, wateroplosbare sachets. Het reinigen van professionele ovens en friteuses wordt daarmee aanzienlijk vereenvoudigd." De werkwijze is volgens de leverancier simpel. "Een sachet met actief reinigend of ontkalkend poeder plaatsen en de apparatuur starten. Omdat er geen direct contact met het product is, is reinigen met deze sachets niet alleen snel, maar ook nog eens heel veilig." In de R-Clean reeks zijn de volgende producten beschikbaar: R-Clean Relavit Disq, voor manuele dosering in professionele vaatwasmachines, R-Clean Oven Cleaning Sachets, voor ovens uitgerust met een reinigingsprogramma, R-Clean Oven Descaling Sachets, voor ontkalking van de oven, en de R-Clean CetaFry, voor reiniging van friteuses.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels