nieuws

PIANOo-congres over de meerwaarde van inkoop

Geen categorie

PIANOo houdt op donderdag 7 juni haar zevende jaarcongres in het WorldForum in Den Haag. De titel van het congres is ‘inkoop plus beleid is meer waarde!' Inkoop kan volgens PIANOo bijdragen aan de beleidsdoelstellingen van de overheid. Welke doelstellingen zijn (het meest) relevant voor de inkoper? En wat zijn de consequenties van beleidskeuzes voor […]

PIANOo houdt op donderdag 7 juni haar zevende jaarcongres in het WorldForum in Den Haag. De titel van het congres is ‘inkoop plus beleid is meer waarde!'

Inkoop kan volgens PIANOo bijdragen aan de beleidsdoelstellingen van de overheid. Welke doelstellingen zijn (het meest) relevant voor de inkoper? En wat zijn de consequenties van beleidskeuzes voor het inkoopproces? Hoe meerwaarde te leveren met inkoop? Hoe deze meerwaarde te bewijzen? Daarover gaat het PIANOo-jaarcongres. Met het landelijk congres wil PIANOo inkopers en aanbesteders uit de publieke sector meer kennis en kennissen op laten doen. Het plenaire ochtendprogramma staat dit jaar volledig in het teken van de meerwaarde die inkoop kan leveren aan beleid. Daarnaast is er weer een ruim aanbod aan deelsessies.  Begin april is het programma bekend en start de inschrijving op pianoo.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels