nieuws

Planon groeit door

Geen categorie

Het jaar 2011 is voor de Planon Groep opnieuw positief verlopen. De totale omzet in 2011 steeg met 25% en de verkoop van software met 24%. De groei vond vooral plaats in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Centraal Europa. Planon heeft onder andere de volgende nieuwe klanten mogen verwelkomen: Brabant Water N.V., Cool Investments, Delta […]

Het jaar 2011 is voor de Planon Groep opnieuw positief verlopen. De totale omzet in 2011 steeg met 25% en de verkoop van software met 24%. De groei vond vooral plaats in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Centraal Europa.

Planon heeft onder andere de volgende nieuwe klanten mogen verwelkomen: Brabant Water N.V., Cool Investments, Delta N.V., Plus Retail B.V. en Unilever.

Ook heeft Planon een aantal strategische initiatieven afgerond waardoor de organisatie deze sterke groei ook in 2012 voort kan zetten. Zoals:

  • De acquisitie en integratie van Site Alpha, wereldwijd leverancier van Cloud-gebaseerde Facility Managementoplossingen, met kantoren in Parijs en Montreal.
  • De opening van nieuwe vestigingen in Oostenrijk en Singapore, waardoor het totale personeelsbestand groeide naar meer dan 400 medewerkers.
  • De introductie van Planon AcceleratorTM, een kant-en-klare totaaloplossing die is gebaseerd op jarenlange ervaring en meer dan 1.300 wereldwijde implementaties.

zie www.planonsoftware.com

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels