nieuws

Schippers volgt tandartstarieven op de voet

Geen categorie

Minister Edith Schippers (Volksgezondheid) volgt de ontwikkelingen rond de tandartstarieven en de vergoedingen door verzekeraars op de voet. Maar voor een oordeel over de proef met vrije prijzen in de tandzorg is het volgens haar woordvoerder nog te vroeg. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) houdt de proef in de gaten sinds die begin dit jaar begon. […]

Minister Edith Schippers (Volksgezondheid) volgt de ontwikkelingen rond de tandartstarieven en de vergoedingen door verzekeraars op de voet. Maar voor een oordeel over de proef met vrije prijzen in de tandzorg is het volgens haar woordvoerder nog te vroeg.

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) houdt de proef in de gaten sinds die begin dit jaar begon. De NZa komt na twee kleine onderzoeken nog voor de zomer met een uitgebreid onderzoek.

De hogere vergoeding door sommige verzekeraars van dure aanvullende tandartskosten drukken niet op het budget van Schippers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels